zaterdag 23 maart 2013

Mijn bewustwording van Samenzijn

20 weken echo :)

Lieve Papa,

Hoe voelt U zich vandaag? De afgelopen maanden denk ik vaak terug aan ons laatste samenzijn in het ziekenhuis. Dankzij onze laatste ontmoeting ben ik mijn Proces meer gaan waarderen. Ik geef daar nu meer aandacht aan door om de paar maanden stil te staan bij wat ik werkelijk in mijn leven wil ervaren.

Ons afscheid en de komst van ons nieuwe familielid heeft mij laten voelen dat een mensenleven zeer bijzonder, tijdelijk en kwetsbaar is. Dankzij dit perspectief en mijn beperking in tijd word ik uitgedaagd om mijn keuzes te maken: Wat voor ervaringen wil ik vanaf nu aan mezelf en aan anderen geven?

Tijdens ons afscheid heb ik gesproken over onvoorwaardelijke liefde. Dit is de mooiste ervaring die ik tot nu toe heb ontvangen en graag wil doorgeven. Ik besef mij nu dat ik mijn leven beleef als talrijke momenten van samen zijn: samen zijn met mezelf, anderen en met mijn omgeving. Mijn grootste droom is om in elk moment een stukje van deze liefde te proeven en te creëren in haar diverse vormen en smaken.

Mijn eerste stappen voor deze droom heb ik sinds een aantal weken gezet.
Vanuit Bijzonder Vertrouwen ben ik gestopt met mijn baan om ruimte te scheppen voor nieuwe vormen van een Liefdevolle Samenzijn.

In Liefde en Licht,

Con
Thanh-Tâm


Inspiraties:
Mijn dagelijkse ontmoetingen met onze medemens
Ik kies voor bijzonder
Doel
Ik ben zo trots op je

Geen opmerkingen:

Een reactie posten