woensdag 2 mei 2012

Geraakt door FaridaMijn online ontmoeting met Farida heeft geleid tot bovenstaande creatie. Haar woorden die mij geraakt hebben, heb ik gebruikt om een verhaal te vertellen. Mijn interpretatie van Farida's verhaal in telegram.

Lieve Thanh-Tam,

Ik zal wat erop los schrijven en kijk maar hoe je het wil gebruiken dan..

Lieve Farida,

Ik zal wat erop los lezen en kijk maar hoe je het wil ervaren dan..

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.youtube.com/watch?v=zyQ5ZSMENF0&feature=related

  Lieve Thi Thanh Tam,

  Ik heb even te de tijd genomen om een reactie te plaatsen omdat ik mezelf ken, ik ben een hele spontane dat impulsief haar emotie kan delen als iets haar raakt. Alhoewel mijn eerste reactie het puurste is en het meest zuiverste.. Is mijn bewuste reactie net zo overweldigd vind ik altijd.. Toen ik jou vorig jaar leerde kennen was ik zo onder de indruk van jou, want ik verstond je taal.. Ik bewonderde je zuivere blik en kijk naar alles om je heen en het leven.. Ik dach, "ohh", dus ik ben niet zo gek, (misschien toch wel een beetje hihih). Maar jou persoonlijkheid, dat jij via je blog deeld, maakte me iets duidelijk. Ik begaf mij in een negatieve energie waar ik mezelf niet in kon uiten, ondanks ik dat wel deed in mijn schilderijen, en door mijn onzekerheden bleef ik erin. Ik was ook moe geworden, om me steeds af te vragen waarom, waarom zijn wij op de wereld gezet, waarom zien wij er zo uit, waarom bestaan mensen, waarom leven wij op deze wereld, waarom.. Ik heb gemerkt dat heel veel mensen door deze, "waarom" vragen gefrustreerd zijn. Wat ik ook zat was, was het wachten op iemand die mij directie zou geven in mijn emoties. Als ik mijn ouders goed begrijp, dan hoor je jezelf aan hun waarde en normen vast te houden. Als je in het leven, "zoekt", vind je dat er alleen maar een geloof/religie je houvast, "hoort", te zijn. Maar als je in het leven staat op een manier, dat zelfs hun je geen antwoorden kunnen geven. Dan kan je van je leven een hell maken, zoals de hell beschreven staat in verschillende boeken, vallen in een bodemloze put met verdiepingen.. Dit was allemaal voordat ik jou ontmoette, ik sprak veel tegen mijn hart in de hoop dat ik antwoorden zou krijgen van "god", (voor mij is god iemand die ons gecreerd heeft en hier op aarde voor iedereen een andere benaming heeft). Toen ik jou leerde kennen werden dingen mij duidelijk,een keerpunt in mijn leven. Waardoor ik niet meer gefrustreerd ben maar ik obseveer het leven met een heldere blik, en vul niks meer, maar onderzoek het van dichtbij. En wat mijn leven betreft, ik volg de signalen en tekenen die op mijn pad komen, en ik geloof dat die komen van mijn schepper die mij begeleid..

  En jij, jij bent 1 van mijn signalen, boodschap, engel.. die van boven op mijn pad is gestuurd.

  Ik heb gezien dat jij de afgelopen tijd zelf in een achtbaan van emoties bent geweest, en ondanks dat, jij zo'n mooie woorden-dialoog van mijn mail heb kunnen maken. Raakt mij enorm en zegt mij veel over je sterke geest en de mooie dame dat jij bent.

  Mijn dankbaarheid gaat uit naar god die jou op mijn pad heeft gebracht.. en naar jou, voor wie jij bent.

  Dankjewel,

  Farida L.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Farida,

   Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om te reageren. Ik voel veel dankbaarheid en heb verder geen woorden meer aan toe te voegen.

   Verwijderen